Трамп се суочава са оптужницом од 34 тачке у вези са преваром, тајним новцем који је наводно платио да прикрије ванбрачне везе, а оптужен је и да је платио порно звезди Сторми Данијелс да ћути о њеној вези са њим уочи његове председничке кандидатуре 2016.

Њихова наводна афера догодила се док је његова супруга Меланија Трамп била трудна. Иако је на почетку извор близак породици рекао да је Меланија била са супругом, чини се да супружници живе потпуно одвојено, преноси Индекс.

Извори Мирора кажу да Доналд и Меланија живе одвојено и да се верује да би могли да се разведу, а свему томе доприноси и чињеница да Меланија није јавно подржавала свог супруга док му је било суђено.

Фото: Танјуг/АП

 

- Њихови путеви се једва укрштају. Меланија се не разликује од било које друге жене. То што је њен муж оптужен да ју је преварио не само једном већ двапут је изузетно узнемирујуће - рекао је извор за Миррор.

Трамп је у понедељак одлетео за Њујорк, док његова супруга наводно није била у авиону са њим.

Фото: Танјуг/АП

 

Уместо Меланије, бившем председнику су се придружили бројни помоћници у кампањи, међу којима и његов син Ерик Трамп, портпарол кампање Стивен Чеунг, дугогодишњи помоћник за комуникације Џејсон Милер, бивши помоћник Беле куће Ден Скавино и Борис Епштајн, који је био у тиму адвоката. који је покренуо лажни правни покушај да се пониште резултати за 2020.

Фото: Танјуг/АП

 

Трамп и Меланија наводно чак живе одвојено, а извештаји сугеришу да Меланија живи у Мар-а-Лагу, где је фокусирана на подизање њиховог 17-годишњег сина Барона.

БОНУС ВИДЕО:

ТРАМП НАПУСТИО СУДНИЦУ: Тренутак кад некадашњи председник САД одлази уз велике мере обезбеђења

(Индекс.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".