Занимљиво је да бивша прва дама Америке Меланија Трамп увек за доручак бира исто јело, према чему се може закључити да је она веома дисциплинована жена. 

Сваки дан започиње истом намирницом

Упркос чињеници да је сада заузетија него икада, ова 51-годишња дама увек одваја време за доручак који мора бити здрав. Пре неколико година, Меланија је открила за "ГQ "магазин да обично започиње свој дан овсеном кашом која је позната по високом садржају влакана и смути напитком направљеним од неколико састојака пуних витамина.

Сваки дан поједе одређен број воћки

Питате се како лепа Словенка одржава своју линију витком, а кожу сјајном? Она у своју исхрану уводи воће богато антиоксидансима. У једном интервјуу је открила како је њен дневни циљ да поједе најмање седам воћки.

Фото: Петар Милошевић

 

Не забрањује себи ништа

Због фантастичног физичког изгледа, многи људи мисле да је Меланија једна од оних који апсолутно не уносе шећер. Ипак, баш напротив. "Немам уобичајен слаткиш који увек једем. Ако ми се једе слаткиш, изабрала бих воће или мало чоколаде, зато што мислим да је и то потребно мом телу", изјавила је. Прва дама је чак признала да воли понекад да поједе сладолед, све док је он “у балансу са здравом храном”

Не држи лоше дијете, здрава исхрана је део њеног начина живота

Меланији је веома битно да уноси доста воде током дана, како би остала хидрирана, а никада не конзумира масну или калоричну храну. Након што је родила свог сина Барона и ослободила се килограма добијеним у трудноћи, признала је да су јој здрава исхрана и пилатес, два-три пута недељно, помогли да се врати у стару форму.

Фото: Милена Анђела

 

Умереност је кључ

"Смемо каткад удовољити себи и појести шта год нам се прохте, била то чоколада или хамбургер, све док иначе једемо здраво", рекла је једном Меланија, а стручњаци сматрају да је можда баш у томе и тајна њене витке линије. Управо повремено попуштање властитим прохтевима помаже да се не крене у неконтролисано преждеравање чим мало попусти снага воље.

(Глоси)