Tramp se suočava sa optužnicom od 34 tačke u vezi sa prevarom, tajnim novcem koji je navodno platio da prikrije vanbračne veze, a optužen je i da je platio porno zvezdi Stormi Danijels da ćuti o njenoj vezi sa njim uoči njegove predsedničke kandidature 2016.

NJihova navodna afera dogodila se dok je njegova supruga Melanija Tramp bila trudna. Iako je na početku izvor blizak porodici rekao da je Melanija bila sa suprugom, čini se da supružnici žive potpuno odvojeno, prenosi Indeks.

Izvori Mirora kažu da Donald i Melanija žive odvojeno i da se veruje da bi mogli da se razvedu, a svemu tome doprinosi i činjenica da Melanija nije javno podržavala svog supruga dok mu je bilo suđeno.

Foto: Tanjug/AP

 

- NJihovi putevi se jedva ukrštaju. Melanija se ne razlikuje od bilo koje druge žene. To što je njen muž optužen da ju je prevario ne samo jednom već dvaput je izuzetno uznemirujuće - rekao je izvor za Mirror.

Tramp je u ponedeljak odleteo za NJujork, dok njegova supruga navodno nije bila u avionu sa njim.

Foto: Tanjug/AP

 

Umesto Melanije, bivšem predsedniku su se pridružili brojni pomoćnici u kampanji, među kojima i njegov sin Erik Tramp, portparol kampanje Stiven Čeung, dugogodišnji pomoćnik za komunikacije DŽejson Miler, bivši pomoćnik Bele kuće Den Skavino i Boris Epštajn, koji je bio u timu advokata. koji je pokrenuo lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati za 2020.

Foto: Tanjug/AP

 

Tramp i Melanija navodno čak žive odvojeno, a izveštaji sugerišu da Melanija živi u Mar-a-Lagu, gde je fokusirana na podizanje njihovog 17-godišnjeg sina Barona.

BONUS VIDEO:

TRAMP NAPUSTIO SUDNICU: Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

(Indeks.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".