Једна од најшармантнијих домаћих глумица својим талентом, харизмом и лепотом годинама уназад осваја срца публике, а да је ћерка Тање Бошковић много тога наследила од познате мајке, имали смо прилике и синоћ да се уверимо. Наиме, представа "Очеви и оци", према истоименом роману Слободана Селенића, премијерно је изведена јуче на Великој сцени Народног позоришта и то је био леп повод да се прелепа Лана, у друштву популарне мајке појави и ужива у предивној вечери.

Фото: В. Данилов

 

 

Имајући у виду да је Лана ћерка Тање Бошковић и познатог редитеља Дејана Караклајића, јасно је да јој је уметност у крви и генима, те је након уписаних студија социологије она одлучила да уплива у глумачке воде где бележи запажене успехе, те за свој глумачки таленат добија бројне комплименте, међутим ни на њену лепоту нико не може остати равнодушан.

И синоћ је управо то био случај. Када су се на догађају појавиле мајка и ћерка, све очи биле су упрте у њих и нема ко није прокоментарисао да невероватно личе, да је Тањина наследница њена слика и прилика те да истакнута глумица и те како има због чега да буде поносна.

Фото: АТА имагес

 

 

Пристојно одевене, насмејане и веома добро расположене оне су зрачиле неком посебном енергијом коју су пренеле на све присутне, а окупљени фоторепортери утркивали су се да усликају ћерку Тање Бошковић која, иако се бави јавним послом, своју приватност жели да што више сачува, те се у медијима не појављује превише.

Иначе, Лана се у мају 2021. године тајно удала за дугогодишњег дечка, тренера Стефана Аџића. У "Храму светог Саве" венчао их је патријарх српски Порфирије, а неколико месеци касније пар је склопио и грађански брак. 

БОНУС ВИДЕО: