Последња епизода серије "Јужни ветар: На граници" затворила је ову сагу на спектакуларан начин.

Главни хероји Мараш и Баћа су се спасили, а најозлоглашенији актер, "Црвени", доживео је трагичан крај, јер га је упуцао Марашев отац, Лазар. Ипак, ако сте помислили да је то крај "Црвеног" у "Јужном ветру" грдно сте се преварили.

Фото: Јутјуб принтскрин/Take A Break

 

 

После лажне смрти Марашевог оца Лазара, он успева да убије Црвеног по задатку већа "дубоке државе". Ипак, тај чин га је само квалификовао за улогу у наставку овог интересантног серијала, а то је улога Црвеног.

 

 

После убиства које је извршио, Марешевог оца на састанку већа,  друг "Бели" назива "Црвени" и изражава задовољство што је поново са њима. Чиме се наслућује да ће у наставку серијала улогу Црвеног преузети Богдан Дилић, односно отац Петра Мараша.

Овакав заплет изазвао је жестоке реакције фанова, али сви као неки логичан наставак виде сукоб оца и сина. Односно, да ће Петар доћи су сукоб са својим оцем Лазарем, јер ће Лазар као Црвени морати да ради у складу са правилима овог тајног већа која нису увек "поштена и блага".

Са друге стране фигурира и друг "Плави" ког тумачи Стефан Капичић, а који је већ уплетен у однос са Марашем, али и са његовом супругом Софијом, чију је другарицу ликвидирао у првим епизодама ове сезоне

БОНУС ВИДЕО: