Славна глумица Маја Манџука нашла се у жижи медијског интересовања због премијере другог дела култног филма "Муње". Свој живот и каријеру наставила је да гради у Њујорку, а затим у Лос Анђелесу где се и школовала и опробала као продуценткиња.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Немогуће је не приметити и њену јаку енергију, а ни младолик изглед, због којег многи мисле да је у двадесетим. Маја се кретала у друштву холивудских звезда, а многи славни мушкарци покушали су да украду њено срце.

Дуго се писало о занимљивој анегдоти о чувеном фудбалеру Роналдо Назаиру који је "одлепио" за Мајком Манџуком која је тада радила као новинарка.

Познато је да је прелепа глумица 4 године била у вези са Филипом Живојиновићем, док је 11 година провела у вези са бизнисменом Денисом Дамјановићем.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Нисам никад отворено говорила о вези с Филипом и трудим се да тако остане. Стварно му желим све најбоље и супер је дечко. Ми смо у Америци били усмерени једно на друго, али тамо се јако пуно ради, живиш за викенд, рекла је Маја и додала:

- Ми смо се коректно и људски разишли, није ту било никаквих скандала, нити треће особе. Не волим да причам о томе. То је део прошлости и свако је наставио својим путем. Волим да причам о садашњости и будућности. Док је трајало, трајало је. Било је лепо.

 

Фото: З. Кнежевић

 

 

Манџука неретко уме да се нашали на свој рачун, те често каже да се још није нашао тај који ће је приволети да оде до олтара. Себе је упоредила и са Џулијом Робертс у филму "Одбегла млада".

- Три пута сам била одбегла млада, више волим да носим патике него штикле, али никад се не зна, можда неко украде те патике. За сада сам срећна и испуњена. Видећемо да ли ћу на крају имати судбину Џулије Робертс - рекла је Маја.

(Стилл)

БОНУС ВИДЕО: