Милошеви родитељи развели док је још био беба.

Милош је приликом гостовања у емисији "Балканском улицом" на Блиц телевизији открио до сада непознате детаље из свог живота, а дотакао се детињства и породичних односа.

Биковићеви отац и мајка су се растали када је имао само неколико месеци, али су поврх свега, очигледно били у лошим односима све до његовог пунолетства.

Фото: АТА имагес

 

 

О овој теми глумац није толико често причао, а када га је водитељка питала када су се његови родитељи развели, он је одговорио:

- Имао сам само шест месеци када су се мама и тата развели. Ја се и не сећам тога. Први пут сам видео родитеље да заједно доручкују када сам имао 18 година - рекао је Милош.

Његов отац је преминуо 2006. године што му је изузетно тешко пало.

Глумац је говорио и о брату који се замонашио, а са којим се и дан данас уме да се посвађа, без обзира на то што је свештено лице.

Иначе, отац Михајло је својевремено признао да се пуно радовао што ће добити брата Милоша.

- Милошево рођење доживео сам као нешто свето и први пут у животу ми је био јасан осећај како су то родитељи спремни да дају живот за своје дете. С Милошевим рођењем у мени се родила потреба да све што имам пружим њему и да штитим то мало створење - рекао је раније отац Михаило, Биковићев рођени брат и открио да њих двојица имају посебан однос, на који је поносан:

- Када је наша мајка имала дилему да ли да роди, ја сам рекао: "Наравно, јер док је он мали, ја ћу штитити њега, а када он порасте, а ја будем старији, он ће штитити мене". Управо такав је наш однос данас. Милош има изузетан осећај за правду, уз развијен заштитнички став.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".