Miloševi roditelji razveli dok je još bio beba.

Miloš je prilikom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a dotakao se detinjstva i porodičnih odnosa.

Bikovićevi otac i majka su se rastali kada je imao samo nekoliko meseci, ali su povrh svega, očigledno bili u lošim odnosima sve do njegovog punoletstva.

Foto: ATA images

 

 

O ovoj temi glumac nije toliko često pričao, a kada ga je voditeljka pitala kada su se njegovi roditelji razveli, on je odgovorio:

- Imao sam samo šest meseci kada su se mama i tata razveli. Ja se i ne sećam toga. Prvi put sam video roditelje da zajedno doručkuju kada sam imao 18 godina - rekao je Miloš.

NJegov otac je preminuo 2006. godine što mu je izuzetno teško palo.

Glumac je govorio i o bratu koji se zamonašio, a sa kojim se i dan danas ume da se posvađa, bez obzira na to što je svešteno lice.

Inače, otac Mihajlo je svojevremeno priznao da se puno radovao što će dobiti brata Miloša.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan:

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: "Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene". Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".