Iako nije glumio u prvom delu filma i serije “Južni vetar”, naš poznati glumac Predrag Miki Manojlović rešio je da prihvati ulogu Cara u drugom delu filma, i time da neki svoj pečat.

Foto: ATA images

 

Manojlović je ovim povodom otkrio kako je bilo uklopiti se u već uigranu ekipu, ali i da li je samim tim za njega to bio glumački izazov:

- Bilo je teško jer nisam bio u prvom delu filma i serije “Južni vetar”. To je bio rizik, kako reditelja, tako i mene, producenta, svih… Na kraju se ispostavilo da je bilo vredno. Bio sa pitan da li hoću ulogu, ja sam je prihvatio. Dokazao sam da dva potpuna različita glumca, dva potpuno različita čoveka rade, svako na svoj način, odlično – rekao je on.

U drugom delu “Južnog vetra”, iako je publika u prvom delu pomislila da Car nije preživeo srčani napad, Miki otkriva šta će se dešavati sa njegovim likom u nastavku:

-Da nisam preživeo bila je “moša”. U “Ubrzanju” je Car živ, ali nije baš u formi, ipak će mnoge stvari Baća i Maraš morati sami da odrade. Postoje druge stvari u kojima će se moj lik pokazati, ali ne smem sve da vam otkrivam. Uglavnom, pokušava on da uradi sve što je u njegovoj moći, ali većinom to rade Baća i Maraš – otkriva Miki.

Foto: ATA images

 

Glumac je otkrio kako je za njega bilo sarađivati sa mladom glumačkom ekipom, kao i da li im je dao neki savet:

-Kada radite ono što volite, uvek se podmladite. Smatram da saveti generalno ne postoje, postoji samo zanat. Saveti su plod ličnog iskustva, a ono je neprenosivo – zaključio je on.

(Espreso)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".