- Ја сам је упознао када сам имао 19 година. Бенд чији је члан била и Весна, звао ме је да идемо у Никшић да певам с њима. У то време је било ризично ићи тамо. Претходног певача су претукли, а ја сам пристао да идем ако ми плате, рекао је Топалко и наставио:

Фото: В. Данилов/Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда специјал

 

- Када сам је упознао деловала је прилично затворено за људе које први пут види. Нарочито према мени. Седели смо заједно, нити је хтела да прича са мном, нити да ме погледа, ништа.

- Она није желела да бенд зна, а они су били упорни да је свако вече испраћају до њене собе и онда муке. Виђали смо се преко дана неко време, а када смо почели да се забављамо колегама из бенда није било право, испричао је Топалко.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

Момци из бенда су наговорили Весну да раскине са њим и нису били заједно 6 месеци. При следећем сусрету су се договорили да раде заједно и од тада се нису раздвајали.

- Видела си да нисам луд, да сам нормалан, певам, ти певаш, ајмо да радимо заједно, пусти шта људи причао", рекао јој је Топалко у емисији "Од А до Да", а потом се присетио и тренутка када је сазнао да ће постати отац.

На једном наступу је приметио да је Весна слаба и да једва пева. Рекао јој је да иде у собу ако јој није добро, а она му одговорила:

"Па, можда сам трудна!"

"Јеси ли трудна или си можда трудна", упитао је он, а она одговорила.

"Јесам". Закључио је Топалко насмејано, присетивши се како је то све изгледало.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".