Оља је испричала како је дошла на идеју да покрене сопствени бизнис за који је од почетка имала визију.

- Објавила сам оглас да продајем преко сто хаљина, по ценама које могу да приуште већина девојака. Нисам желела да их продајем по високим ценама, јер сам сматрала да то нема смисла и да је много боље да те ствари ипак нађу свог купца. У том тренутку јавност ми се ругала како сам пропала и да је то једини начин да преживим, међутим, ни у једном тренутку нису схватили да сам то радила јер сам желела да се растосиљам ствари, објаснила је креаторка која је убрзо створила сопстевени бренд.

- Имала сам једну шнајдерку која је све радила, а новац који сам зарадила од продаје првих хаљина, одлучила сам да уложим у све оно што је потребно за овај бизнис. Од материјала и простора за рад, преко опреме, до формирање бренда, рекла је Оља и додала да су касније њеним путем кренуле и неке блогерке.

- Прошло је неколико месеци, избацила сам прву колекцију која се веома добро продала. Онда сам видела како други крећу истим путем, ту су биле блогерке које су имале Инстаграм странице са неколико хиљада пратилаца. Почеле су да продају ствари и креирају хаљине, прича некадашње манекенка која данас има своју фабрику са два дизајнера и пет шнајдерки!

- То сам постигла од момента када су ми се ругали до трентка када сам постала свој газда. Важно је да имате визију и да знате шта желите, то је пола посла до успеха. И битно је да се не осврћете на коментаре, поготово оне ружне, јер њих ће увек бити, истакла је Оља.

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".