Један од најбољих светских фудбалера свих времена Кристијано Роналдо постаје отац по пети пут са изабраницом Георгином Родригез.

Након што је ова дивна вест обишла планету у рекордном року, чувени Португалац поделио је путем свог Инстаграм профила фотографију са супругом на којој се види снимак са првог ултразвука који је одушевио публику.

"Са задовољством објављујемо да чекамо близанце. Наша срца су пуна љубави, једва чекамо да вас упознамо", написао је фудбалер поред емотивне фотографије.

 

 

Кристијано је отац четворо деце, троје је добио путем сурогат мајки, а четврто му је подарила Георгина, девојчицу Алану Мартину након што су Кристијано јуниор и близанци Ева и Матео рођени путем вештачке оплодње. Имена мајки никада нису јавно пласирана, а деца су рођена у калифорнијској Ла Меси, у близини границе с Мексиком.

Подсетимо, на платформи Нетфликс најављена је нова серија под називом "Ја сам Георгина" која прати живот Родригезове, а након информације о принови публика с нестпљењем очекује до сада невиђене кадрове.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".