Глумац Милан Марић већ више од годину дана је у срећној вези са Миом Бјелогрлић, младом продуценткињом и ћерком глумца и редитеља Драгана Бјелогрлића.

 

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб

 

 

Пар се упознао током снимања филма "Тома", у којем он тумачи певача Тому Здравковића. За хрватске медије први пут је говорио о свом приватном животу и новој љубави. Ипак, месецима је тема била његова веза Јеленом Павловић, коју је крио две године.

- Да, писало се о мом приватном животу тако да сам се у неком тренутку морао да почем да се информишем у медијима о стварима које нисам знао о себи. Имао сам осећај као да читам неки стрип са својим ликом, који излази у наставцима. Занимљиво је то. Мој живот у том стрипу је доста интригантан и узбудљив - изјавио је глумац за Вечерњи лист.

Фото: В.Данилов

 

 

Марића смо гледали у серији "Пад", а говорио је и о терету популарности.

- Нећемо журити, ја још имам 32 године. Може све то наравно бити опасно, можете се погубити, изгубити себе. Уколико немаш изграђен однос са собом, ако са собом почнеш бити на "Ви", то може бити пут без повратка. Мислим да је и питање како гледате на сопствени успех. Да ли на то гледате као на нуспојаву свога рада или нешто што вам припада самом чињеницом да сте рођени. Што се мене тиче, успех, што год он значио, заправо је тек почетак, јер тек онда започињете нови круг одлука куда ћете и што ћете даље, али почиње и још један круг. Круг процењивања свих - од колега, редитеља, продуцената, па до публике. Само су критеријуми сада све оштрији и оштрији, а грешке вам се све мање или уопште не опраштају. Е да се у свему томе не бисте погубили, мислим да морате добро знати куд сте пошли и зашто сте баш туда и свако мало себе подсећати на то - изјавио је Марић за "Вечерњи лист".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".