Сви знају да је Бојана удата и да има двоје деце - сина Илију и ћерку Љубицу, али нико да је у браку са шампионом у бодибилдингу Зораном Антићем.

Током такмичења у шоуу ветерана Бојана је имала подршку сина и ћерке који су је бодрили на сцени, али њена јача половина није медијски ескпонирала, бар не док се такмичила.

Иако је често говорила да јој је породица највећи ослонац и мотивација, њен супруг није желео да се појављује у такмичењу, али је изузетно поносан на успех своје супруге у прилог чему говоре и његове објаве на друштвеним мрежама.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Њен супруг Зоран поседује терерану у Јагодини, такође се бави музиком и велика је подршка Бојани у свему што ради.

Иначе, победница је недавно открила да се по трећи пут бори са тумором, а признала је да не губи веру и да ће и ову борбу прегурати са осмехом на лицу.

– Случајно сам открила трећи пут. Требало је да идем на реконструкцију, јер сам хтела обе дојке да скинем, односно та ткива, да се не замарам више са тим. Међутим, Бог те чува, па те пошаље на прави пут. Мени је са тог прегледа, по трећи пут, установљен рак дојке – открила је недавно и истакла да јој породица не дозвољава да клоне духом.

– Највећа подршка су ми породица и пријатељи, ми једноставно не причамо на ту тему, само позитива. Нормалан живот и опуштено, нема ту падања. Не причамо о теми болести, причамо о неким лепим стварима – истакла је Бојана, а преноси "Гранд".

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".