Glumac Milan Marić već više od godinu dana je u srećnoj vezi sa Miom Bjelogrlić, mladom producentkinjom i ćerkom glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

 

Foto: N. Skenderija/ATA images/Printskrin/Jutjub

 

 

Par se upoznao tokom snimanja filma "Toma", u kojem on tumači pevača Tomu Zdravkovića. Za hrvatske medije prvi put je govorio o svom privatnom životu i novoj ljubavi. Ipak, mesecima je tema bila njegova veza Jelenom Pavlović, koju je krio dve godine.

- Da, pisalo se o mom privatnom životu tako da sam se u nekom trenutku morao da počem da se informišem u medijima o stvarima koje nisam znao o sebi. Imao sam osećaj kao da čitam neki strip sa svojim likom, koji izlazi u nastavcima. Zanimljivo je to. Moj život u tom stripu je dosta intrigantan i uzbudljiv - izjavio je glumac za Večernji list.

Foto: V.Danilov

 

 

Marića smo gledali u seriji "Pad", a govorio je i o teretu popularnosti.

- Nećemo žuriti, ja još imam 32 godine. Može sve to naravno biti opasno, možete se pogubiti, izgubiti sebe. Ukoliko nemaš izgrađen odnos sa sobom, ako sa sobom počneš biti na "Vi", to može biti put bez povratka. Mislim da je i pitanje kako gledate na sopstveni uspeh. Da li na to gledate kao na nuspojavu svoga rada ili nešto što vam pripada samom činjenicom da ste rođeni. Što se mene tiče, uspeh, što god on značio, zapravo je tek početak, jer tek onda započinjete novi krug odluka kuda ćete i što ćete dalje, ali počinje i još jedan krug. Krug procenjivanja svih - od kolega, reditelja, producenata, pa do publike. Samo su kriterijumi sada sve oštriji i oštriji, a greške vam se sve manje ili uopšte ne opraštaju. E da se u svemu tome ne biste pogubili, mislim da morate dobro znati kud ste pošli i zašto ste baš tuda i svako malo sebe podsećati na to - izjavio je Marić za "Večernji list".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".