Млада глумици је било постављено питање о љубави, али она није желела да открије превише о свом емотивном животу.

 - Не бих се превише изјашњавала о свом емотивном животу, ја сам увек заљубљена није важно да ли је у питању мушкарац, или си заљубљен у себе у природу... - започела је Милица, па открила колико је захтевно ускладити пословни и приватни живот: 

- Јесте тешко, али већ смо ушли у ритам. Најважнија је организација, некад ти иде више од руке, некад мање, али увек се трудим да за себе издвојим неко време јер је то оно што је суштински најважније, како би напунио батерије и изгурао темпо који је нама наметнут јер посао је такав, а ја га волим.

Иако је блискаса колегама из игре судбине, Милица их не сматра породицом: 

- То је заиста дугачак период од три године где смо ми поред тога што смо колеге, постали нешто више од тога. Чујемо се и приватно, нисмо се заситили једни других, има момената када се повучемо, али смо увек ту и драго ми је да негујемо тај однос. Поштујемо једни друге јаке, али када кажемо да смо као једна породица нисам схватала на почетку тежину тих речи, а онда сам наишла на текст: "Компаније у којима влада наратив: Ми смо једна велика породица, су често веома токсичне. Идеја да је посао једнако породица је лоше за наше ментално здравље и отежава нам да поставимо здраве границе са колегама и шефовима. Породица је тамо где је дом, а не на послу-завршила је глумица.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".