Маријана је два дана у недељи водила јутарњи програм, понедељком и уторком, а за то време стекла је велике симпатије и поверење гледалаца.

Она је објавила емотивну поруку на Инстаграму поводом свог одласка са ТВ Прве.

- Драги људи, време је за неке нове изазове. После тачно три године колико сам била део 'Прве' телевизије, дошло је време да се растанемо. Растанак као растанак - увек буде тежак, јер су људи највећа сатисфакција коју носим са собом. Добри људи... Телевизији 'Прва' ћу заувек бити захвална на указаном поверењу, заједно смо остваривали заиста добре резултате. Хвала целом тиму, свим колегама који чине 'Јутро', јер једни без других не бисмо били то што јесмо. Хвала колегама уредницима, хвала мојој Светој недељи - препознаће се. Хвала колегама у студију, који су чинили да се у том простору осећам као да сам у својој дневној соби. Била сам "свој на своме". Хвала мојим женицама на кафама које су чиниле да прогледам, шминкеркама што сам блистала увек и када ми није било до тога. Хвала целој режији. Телевизијски посао је такав да се пре или касније сви поново сретнемо. И већ се радујем томе - поручила је Маријана у својој објави, а онда се обратила гледаоцима.

- А највише хвала вама који сте пружали истинску подршку. На безброј порука, без иједне ружне речи. Напротив. Доказали смо да ипак може и другачије. Хвала вам на томе. И као што рекох у разговору са предивним Љубивојем Ршумовићем, време је да окренем нови лист и исписујем нове странице, стварам нове успомене. Са свим овим дивним људима у срцу. Гледамо се ускоро на једном другом месту - написала је водитељка.

Маријана не воли да јавно експонира приватни живот, али је познато да је и ван камера срећна и испуњена - у складном је браку са супругом Иваном, са којим има ћерку Петру и сина Павла.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

- Иван и ја смо десет година заједно, од тога седам у браку. Није јавна личност, грађевински је инжењер. Има пуно разумевања за једну Водолију, вечито заљубљену у позитивне мисли. Непоправљиви сам сањар. С оптимизмом гледам на живот и дубоко верујем да морамо да ценимо оно што имамо. И кад ми је најтеже, помислим да увек може горе - рекла је водитељка једном приликом за "Хелло".

Маријана је једном приликом истакла и да јој, као мами двоје мале деце, није било тешко да се прилагоди формату какав је јутарњи програм.

- Будим се у пола пет. То ми не пада тешко јер имам двоје мале деце уз које сам навикла да устајем рано, па и ноћу ако затреба. Ујутру не једем, концентрисанија сам за посао на празан стомак. Заправо, најбоље функционишем када сам гладна, ако нешто поједем, одмах се опустим. Чим дођем у редакцију, попијем домаћу црну кафу без млека и шећера и сок од јабуке, то ме разбуди и држи до прве паузе, када узмем нешто мало, обично само банану - рекла је прошле године за магазин "Глориа".

БОНУС ВИДЕО: