Рускиња је била свакако једна од најистакнутијих и најатрактивнијих тенисерки у "белом спорту". Данас ужива у новом животу, браку и мајчинству. Марија Шарапова поделила је на друштвеним мрежама заиста запањујуће фотографије, које одишу класом и елеганцијом. Написала је:

- Капут, који може да буде и мала црна хаљина. "Цатхерине Денеуве из 1960-их упознаје Монцлера".

Марија на овим фотографијама просто грми. Са својим 35 година делује веома атрактивно и зрело. Њена лепота, складно тело и дуге ноге још више долазе до изражаја у одевној комбинацији коју је представила.

 

 

Недавно, руска лепотица Марија Шарапова проговорила је за портал "Неw Беаутy" и дала занимљиве изјаве.

- Улога мајке мора да дође у одређеном тренутку у животу. Осећала сам се спремно и да кажем истину, то је нешто о чему сам одувек сањала. Са својом мајком увек сам имала и данас имам одличан однос. Веома смо блиске и делимо много тога. Желела сам да имам дете да бих могла да поделим своја искуства са њим - рекла је Марија Шарапова.

Рускиња се породила 15. јула 2022. године и на свет донела дечака, којем су она и њен муж, британски бизнисмен Александар Гилкс дали име Теодор.

 

 

- Узбуђена сам када га видим како расте и учим нове ствари. Сваки дан је нови дан, увек има шта да се научи и то је велики изазов. Чак ми то делује и са спортског аспекта захтевно, јер ме држи на земљи сваки дан.

Марија Шарапова је некадашња најбоља тенисерка на свету, која је освојила пет гренд слем титула, две на Ролан Гаросу, и по једну у Аустралији, Вимблдону и УС опену. Укупно, освојила је 36 WТА титула.

- Тенис је био нешто што сам желела да радим сваке недеље. Да се носим са победама и поразима. Увек сам морала изнова да се мотивишем и тражим изазпве. Често пута ми није било пријатно. Не знам да ли је теже бити тенисерка, или мајка. Рецимо да су обе улоге веома захтевне.

 

 

Марија је потом говорила о свом сину Теодору.

- Он је дете за пример. Често разговарам са њим и молим се да има миран дан. Срећом, веома је добар, морам да кажем, имала сам среће. Такође када га дојим увек сам гладна, осећам да увек морам да једем и ова ствар ме интригира. Ово је била најбржа година мог живота, пролетела је за трен ока.

Марија Шарапова ужива у улози мајке, ту нема дилеме.

- Узбуђена сам због ове фазе свог живота, осећам се као да проводим прве месеце и видим да је све у реду. Радознала сам да схватим како ће се мој живот одвијати у будућности. Између посла и породице важно је пронаћи прави баланс - закључила је лепа Рускиња.

 

 

БОНУС ВИДЕО: