Драгана је пре неколико година имала операцију кука у Бечу због проблема са урођеном дисплазијом, а ова интервенција је успешно прошла. Међутим, пре самог захтвата певачица је годинама трпела болове који су некад били толико јаки да није могла да стоји, седи или хода. Како је проблем постајао све већи, на крају је морала да се подвргне захтевној операцији.

О овом проблему певачица је својевремено јавно говорила.

- Имала сам годину дана када су ми приметили ишчашене кукове. У оно време то је био велики проблем. Била сам пред операцијом са малим изгледима за успех, таква деца остајала су са краћом ногом. Родитељи су ми били очајни, мајка је много плакала. Била је трагедија имати женско дете које неће моћи лепо да хода. Наш стари кум им је рекао: ‘Немојте да плачете, то дете ће бити нешто посебно - испричала је Драгана својевремено.

Фото: Игор Маринковић

 

Певачица је током протеклих година имала проблема и на наступима због болова које је трпела, те ју је неретко обезбеђење износило на сцену, али она је то вешто прикривала како би публици приуштила добру атмосферу на наступима.

После собраћајне незгоде и ризичне операције, успела је да се успешно опорави. Драгана је после интервенције поново учила да хода, а дуго након захвата кретала се помоћу штака. Трауме због ишчашених кукова вуче још из раног детињства.

- До друге године била сам по болницама, дуго у гипсу, на терапијама, одвојена од мајке јер јој нису дозвољавали да буде са мном. За мене је то била страшна траума, дуго сам се плашила болнице, имала сам ноћне море. Кошмарни снови потрајали су до тинејџерских дана, будила сам се у страху вриштећи. Када сам једном проходала како треба нису могли да ме зауставе, да ме натерају да седнем да једем. Била сам изразито немирно дете. Касније се испоставило да је наш кум био добар пророк - испричала је певачица својевремено.

Фото: АТА имагес

 

У једном интервјуу Драгана је описала да ће до краја живота да пије лекове због другог здравственог проблема који има, а који је последица свих стресова које њен посао носи са собом.

- Мене је то коштало самим тим што сам зарадила проблем са штитном жлездом, а то је зато што сам ћутала - почела је певачица једном приликом за медије, па је додала:

- Опет, не желим ништа лоше, али стварно зна да буде болно и кад вам кнедла стоји у грлу и кад хоћете да изговорите, а не дате себи да кажете или да одговорите, а све знате и све вам је јасно и сви све знају и сви ћутимо - рекла је певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".