Мајка кандидата Душана Вукадиновића оптужила је Снежану Ђуришић да је од њих тражила новац како би се њен син пласирао у следећи круг такмичења.

- Одговорно тврдим да су Звезде Гранда најпоштеније такмичење. Непуне две деценије колико такмичење траје, радимо без иједне мрље или закулисних радњи. Ово је само био покушај појединца да на наше такмичење баци љагу и да наруши кредибилитет једног врхунског члана жирија као што је Снежана Ђуришић - рекао је он, па додао:

- Толико је смешно да не би требало ни да коментаришем, али сматрам да нашу емисију као и сваког члана жирија морам да заштитим од свих врста напада. Додатно шаљем поруку коју је бивши кандидат упутио Снежани Ђуришић у којој себе назива генијем и у којој се јасно види његова љутња - истакао је Поповић за Пинк.рс.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online/Звезде Гранда

 

Саша је проследио "Блиц-у" поруку коју је Снежани, како он наводи, послао Вукадиновић.

- Да се прекине један пут искрени... Испао вам је један од најбољих такмичара којег ћете икада имати. Имали смо још много тога да покажемо. Али ово није крај, овај дар и то што носим у себи ми нико не може одузети, јер сам ја геније за њих. То и ви знате, то зна и Саша. Вама хвала што сте издвојили време за мене, показали ми неке ствари, а и показали ми како заправо ствари у овом музичком свету функционишу. Свако добро - написао је Душан Снежани, тврди Саша Поповић.

Подсетимо, Цеца Ражнатовић је такође стала у заштиту колегинице. те је истакла колико је згрожена што неко покушава на такав начин да укаља углед Снежане Ђуришић, иако бесплатно ради са кадидатима, и поред тога даје све од себе да им изађе у сусрет.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".