Главни и одговорни за постојаност овог шоу програма, Саша Поповић је изјавио да је у судијским столицама седело више од 200 људи. 

Прилику да оцене младе будуће звезде су добили најуспешнији људи са наше јавне сцене, политичари, певачи, глумаци и новинари.

 

 

Тренутна поставка жирија већ другу сезону озбиљно ради са такмичарима. Марија Шерифовић је у емисији "Звезде Гранда Специјал" открила како је Ђорђе Давид дошао у жири.

- За Ђолета смо буквално гласали, не знам да ли људи знају то. Пошто се он показао као један од најбољих оних скивених горе, стварно је било лудило и та емисија је била најгледанија у том кругу, онда смо као гласали. Сви смо били апсолутно за и било је логично да неко ко заступа ту врсту музике буде ту - изјавила је Марија.

 

 

Ђорђе важи за озбиљног ментора, а то говори чињеница да је његов такмичар Александар Јосифовски прошле сезоне заузео је друго место у финалу. Шерифовићва је дала свој суд о Давидовом раду: 

- Ђоле је озбиљан ментор, озбиљна будала, ја га обожавам. Начин на који он ради са том децом је за сваку похвалу и начин на који он конзумира музику је нешто фантастицно - закључила је певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".