- Сматрам да свачији животни мото треба да буде да се једе лепа храна, пије лепо вино и да се живи на мору. О мору и морским радостима мислим све најбоље - почиње Марија, и додаје:

- Ове године на лето се обележава 20 година моје каријере и уједно моје прво фестивалско такмичење које је било у Будви. Награде више нису важне, бесмислене су јер их не бира публика. Бирају се за столовима уз неке договоре, а најзначајнији пехар који сам понела је онај када сам постала мезимче ове чудне Југославије. На сваком концерту се дајем идентично, а важно је само да добро спавам и једем.

Поп певачица је признала да јој недостаје љубав, али и открила где је и са ким прославила Дан заљубљених.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

- Дан љубави сам прославила са пријатељима, извела сам себе на наступ Нине Бадрић. Тамо смо једни другима честитали и пожелели све најбоље - кроз смех говори Марија, и признаје: - Недостаје ми љубав, волим своју породицу, пријатеље, љубимце, волим и вас новинаре јер сте постали део мог живота на неки чудан начин, иако ме понекад нервирате.

Шерифовићева је проговорила и о потомству, па упркос великој жељи, открила када ће постати мајка.

- Наследник Шерифовића се дуго чека. Беба ће бити онда када је виша сила, космос, бог то испланирао.

Вест да је Марија недавно присуствовала концертима Адел и Бруна Марса заинтригирала је домаће медије. Спекулисало се о цени карата коју је платила, а певачица је објаснила главни разлог посећивања наступа светских звезда.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zvezde Granda

 

- Након концерта Адел пала сам у депресији кад сам видела тај ниво професионализма, а не бих коментарисала цену карте јер сматрам да је то улагање у мој посао и моје знање. Небитно је да ли је то Адел, Бруно Марс или Бијонсе, увек ћу уколико имам могућности и среће, наћи што бољу карту и то приуштити себи. Боље ми је то него да одем у Дубаи и сликам неке глупе фотографије - искрена је Марија.

Као једина српска победница Евровизије Шерифовићева је за крај одговорила како јој се допада песма „Мама ШЧ“ и наступ групе „Лет 3“, која ће у Ливерпулу ове године представљати Хрватску.

- Другачије је - кратко је рекла Марија.

Иако сваке године најављује да је то последња сезона жирирања у такмичењу „Звезде Гранда“, Марија је открила ко је увек убеди да остане.

- Саша Поповић не да да напустим „Звезде Гранда“. Он својим животом брани моју столицу. Сваке године у јуну ми преговарамо и успемо да се договоримо, можда ће тако бити и ове године - каже менторка, која је пре два дана сјајним концертом отворила 54. Дане мимозе у Херцег Новом.

Фото: Архива Новости/Инстаграм принтскрин/vericaserifovicofficial

 

Осим Марије, на овом фестивалу ће у наредним данима наступити и Звонко Богдан, Констракта, као и Тони Цетински, који ће га уједно и затворити.

Да је брига о менталном здрављу изузетно важна, Марија доказује тако што редовно иде на психотерапију. Она је признала да је једно време са њом ишла и њена мајка Верица.

- Идем од 18. године, и то није тајна. То не би требало да буде табу тема, не значи да сте луди, да пијете лекове, да неко треба да вас веже! То само значи да сте одговорни према себи и свом менталном здрављу, да желите да добијете стручне савете до којих сами не можете да дођете. Верица је ишла с времена на време, али не иде у задње време. Она се понаша као да вози „мерцедес“, па једном у две до три године одради велики сервис - духовито је објаснила Марија.

Шерифовићева се присетила и својих првих снимака на телевизији, па нагласила да и 20 година после има исти проблем с једним делом свог лица.

- Иако су моји снимци с почетка са Верицом трагични, ја их се не стидим. Има неки где имам само два зуба, а и данас мучим муку с протезама јер сам рођена без четири зуба - испричала је кроз смех Марија.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".