Жива легенда српског глумишта Радмила Живковић спада у домаће глумице који се не експонирају често у јавности, а нарочито не причају често о свом приватном животу и породици, а мало ко зна да је њена ћерка такође глумица, Бојана Бамбић.

Шармантна глумица је решила да пође мајчиним стопама и 2003. године завршила Академију уметности, а запажене улоге је имала у остварењима “Зона Замфирова”, “Јесен стиже, дуњо моја”, као и у серији “Улица липа”, а чланица је Народног позоришта у Београду.

Фото: Архива Новости

 

 

- Љу­ди вас по­не­кад не гле­да­ју као ин­ди­ви­дуу, већ као да сте исте лич­но­сти. А нас две, на при­мер, има­мо сли­чан сен­зи­би­ли­тет, а раз­ли­чит ка­рак­тер. Ко­ли­ко год мо­же би­ти пред­ност што вам је ро­ди­тељ из исте бран­ше, то­ли­ко је и не­до­ста­так јер уз до­бре кон­так­те на­сле­ђу­је­те и оне ло­ше, "ду­го­ве" за ко­је ни­сте ни зна­ли да по­сто­је... Мо­ја је сре­ћа што ми је мај­ка ко­ле­ги­ни­ца - рекла је једном приликом Бојана која своју каријеру гради стрпљиво и ненаметљиво, без потребе да се позива на славну мајку или тражи пажњу на јавним дешавањима.

Позната глумичина налседница плод је њене велике љубави са сниматељем и режисером документарних филмова Предрагом Бамбићем, а иако је њихов брак имао је неславни крај, Бојана је оно најлепше што је остало иза њега. После брака са Бамбићем, Радмила Живковић се удала за Драгана Михајловића, али и данас је, превасходно због ћерке, у веома добрим односима са бившим супругом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".