Последњих година глумицу међутим готово да и не виђамо у медијима.

Тијана је пре неколико година нажалост доспела у жижу јавности када је рекла да је преживела породично насиље, а учествовала је и у ријалитију "Фарма".

 

 

- Након мог изласка с Фарме покренула сам захтев за развод брака. Немам снаге више да трпим физичко и психичко насиље. Ако због неког завршите с малим дететом у Сигурној кући, тај свакако више није вредан ни труда ни опраштања. Сад је крај, три године сам пролазила кроз пакао. Кад је пијан долазио кући, тукао ме је и малтретирао. Добијала сам тешке батине. Док сам била трудна, био је изузетно лош према мени. И тад ме је тукао, шутирао... Мука ми је кад помислим на све то. Иако су ми сви говорили да га напустим кад је први пут дигао руку на мене, нисам имала храбрости јер сам се плашила да ми не науди, а и много сам га волела - испричала је Тијана својевремено.

Глумица је иначе 2012. године боравила с дететом у Сигурној кући и како је рекла, то су јој били најтежи тренуци у животу.

 

 

- Играла сам у 15 епизода од укупно 100, које су биле саткане од урнебесних сцена са глумачким великанима, јунацима серије Радошем Бајићем, Драганом Николићем, Миленом Дравић, Милорадом Мандићем Мандом, Лазаром Ристовским, Олгом Одановић, Ненадом Окановићем, Радом Ђуричин, Милутином Мимом Караџићем, Надом Блам, Милијом Вуковићем, Метом Јовановским, Сузаном Манчић, Љиљаном Стјепановић, Момиром Брадићем, Светиславом Булетом Гончићем, Мирољубом Трошићем Ђодом итд… Преко ноћи ми се догодила вртоглава популарност, јер лик Петројке је врло оригиналан и упечатљив - рекла је Тијана која се иначе посветила и певању, преноси "Ало".

У међувремену је знатно смршала и почела да се бави сликањем.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".