Катарина Радивојевић наглашава да јој је физички изглед свакако помогао у каријери и да би све особе које се баве јавним послом требало да изгледају неговано - са том границом да "изгледају добро за своје године, а не десет или петнаест млађе".

- Помало радимо ботокс, толико да и даље могу да се намрштим јер то морам због посла. Слажемо се да је мање - боље. Третирали смо цело чело и мало око очију, боре смејалице. Ја имам 42 године и то је нешто што се види. Имам изузетно светле очи и шкиљим, па када се лето приближи крају, види се понека бора вишка. Он ми тада каже: Кренула је бора. Тада додамо ботокс, ако ништа не снимам - додала је недавно глумица.

Истакла је да се родила са пунијим уснама, иако су многи често спекулисали да их је повећавала, као и са великим очима, те јаком вилицом и јагодицама.

Фото: АТА имагес

 

 

Чак јој је агенткиња из Москве рекла да један продуцент није могао да верује да има толико година и да је мислио да је много тога кориговала на лицу.

- Моја нега подразумева само крему, ништа специјално. Волим јапанску козметику. Редован сан је такође важан за изглед и трудим се да увек спавам осам сати. Нисам чак ни зубе избељивала - причала је Катарина.

Свој тренутни изглед Катарина је оценила седмицом:

- Тренутно осам. Фали пуно тога, можда је пре - седам. Ја сам сада можда најдебља у животу. Моја оптимална килажа увек је била 58 или 59 килограма, а сада имам 64. Никада нисам волела ни своје танке ноге. Увек волиш оно што немаш, преноси "Стил".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".