Екипа Глазгов ренџерса је допустила је Патрику да постигне погодак и то након реакције свог стратега, који је одржао лекцију из фер-плеја читавој фудбалској планети.

Мајкл Бил дао је инструкцију својим изабраницима да допусте ривалу да затресе њихову мрежу, а ево шта стоји иза ове потпуно несвакидашње сцене.

При резултату 1:1, 20 минута пре краја, шкотски гигант је постиго погодак у контроверзним околностима.

Након повреде Американца Малика Тилмана из Ранџерса, домаћи су избацили лопту из игре како би се њиховом играчу указала помоћ. Кад је игра настављена, Патрик је извео аут и пожелео да врати лопту ривалу.

 

 

Међутим, Тилман, који није видео да су његови саиграчи претходно били ти који су "скривили" аут, помало "безобразно" је одузео лопту ривалима и - дао им гол. Успут се и ухватио у коштац са Кевином Холтом.

Након тога, сви играчи Патрика су кренули да се обрачунају са Тилманом, али је убрзо уследио потез за памћење. Многи ће рећи то је најмање што су могли да ураде популарни "полицајци".

Наиме, Скот Тифоуни је кренуо са центра терена а, по наговору свог стратега, играчи Ренџерса су га пустили да затресе мрежу и тако изједначи резултат.

Истина, голман МекГрегор је показао неку врсту отпора, пола у шали а пола у збиљи, али су гости ипак успели да доћу до поравнања. Након тога је уследило и руковање двојице тренера.

Утакмица је на крају окончана победом Ренџерса који су до тешког тријумфа против нижелигаша стигли у самом финишу.

У 86. минути гол је постигао Сандс, али свет ће причати о овом спортском гесту, кога вероватно не би било да није било господина Мајкла Била. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".