Снимак њене реакције када је схватила ко је заузео место покрај ње постао је виралан на интернету. Како се види на снимку, девојчица, која је идентификована као 12-годишња Гаја, није могла да обузда своје узбуђење. 

Док је њен брат фотографисао телефоном, она је у шоку ставила руке преко уста и наставила да гледа ка новом најбољем стрелцу НБА лиге. 

- Нисам висока као он, па нисам одмах могла да видим ко је - рекла је Гаја новинарки ЕСПН-а Лизи Салтерс током утакмице.

- Онда подижем поглед и видим Леброна Џејмса и оно што ми пролази кроз главу је: "О мој Боже, највећи играч свих времена у кошарци седи поред мене!" Једноставно се потпуно избезумим, само размишљам: "О мој Боже, ово је као најбољи тренутак у мом животу.".

 

 

Снимак њене реакције поделио је и званични Твитер налог НБА лиге. 

Гаја је, седећи поред Леброна гледала утакмицу Лос Анђелес лејкерса и Голден стејт вориорса у којој је домаћи тим славио резултатом 109:103. 

Подсетимо, Леброн Џејмс је раније ове недеље постао најбољи стрелац лиге свих времена, оборивши рекорд који је Карим Абдул-Џабар држао 39 година.

Фото: Профимедиа

 

- Тражила сам ове карте пре више од три месеца, била сам толико узбуђена и заиста сам се надала да ће ЛеБрон оборити рекорд баш на овој утакмици - додала је Гаја.

Фото: Профимедиа

 

- Чак и када је оборио рекорд на претходној утакмици, била сам тако узбуђена што ћу доћи на овај меч. Ипак, када сам чула да има повреду стопала, била сам тужна. Нисмо знали да ли долази са тимом на ову утакмицу или не - рекла је девојчица која је након утакмице имала прилику да упозна свог идола и једног од најбољих играча данашњице.

Њихов сусрет након утакмице овековечен је фотографијом коју су лејкерси поделили на свом званичном Твитер профилу. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".