Сестра Луке Јовића, велика је подршка фудбалеру и пожртвована тетка својим сестрићима, а готово никада се не експонира у јавности.

Фото: Профимедиа

 

Фудбалер Лука Јовић од малена зна како да поступа са женама судећи по томе да има старију сестру са којом је одрастао и коју чува као мало воде на длану. Сестра Луке Јовића, Милијана Јовић живи сасвим нормалан и скроман живот, иако јој је брат светски познат, те не воли да се у медијима појављује, а фрагменти њеног живота видљиви су на друштвеним мрежама. Она је срећно заљубљена, а обожава своје сестриће, Лукине синове, Давида и Алексеја, те са њима неретко проводи време, судећи по томе да се из Бјељине преселила у Београд.

Наиме, како се раније писало, Милијана је боловала од опаке болести, леукемије, што је потресло читаву породицу Јовић, која се борила заједно са њом свим снагама.

- Не говорим много о овоме, али када сам имао 9 или 10 година, старија сестра је била озбиљно болесна, то је био моменат који је обележио наше животе. Доктори су открили да има леукемију, била је јако дуго у болници. Мама је престала да се бави вођењем маркета како би бринула о њој. Током целе године, породица је била раздвојена, живео сам са татом и дедом, ишао у Звезду, док је мама била уз сестру - испричао је фудбалер својевремено, преносе домаћи медији.

На сву срећу, сестра Луке Јовића се успешно излечила од те страшне болести и полако је почела да живи животом какав јој и доликује.

- Било је то тешко време, али оно чега се највише сећам је осећај одласка кући у Батар после утакмица са Звездом. Једног дана, док ме је тата возио кући са тренинга, стао је и покупио ујака и рођака. Нисам знао шта се дешава, али онда сам схватио да имамо велико славље. Отишли смо кући и сестра је имала папирну капу која је личила на рођенданску. Рекли су јој да је излечена и тај нестваран осећај се тешко може описати, кад знаш да је све у реду, јер смо сви били престрављени јако дуго - говорио је Лука том приликом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".