Манекенка на изненађење свих веома брзо објавила и да поново носи дечака, а говорила је и о вредностима којима ће да учи своју децу.

- Стално размишљам у какав свет доносим своју децу, у каквом ће окружењу стасавати, да ли ћу успети да их усмерим на прави пут, а ту је и комплексно питање васпитања, како да им пружиш све, а да их не ушушкаш превише па да им то штети. Мене су уз маму подизали и моји бака и дека, то су најбоље особе које сам икад срела и они су ме научили основним вредностима које желим да пренесем својим синовима. Пре свега да буду добри људи, али да буду и борбени, да раде на свом усавршавању у ком год смеру отишли. Да буду добро информисани јер мислим како је данас веома важно одолети манипулацијама. Желим да буду несебични, да поштују и вреднују жене, и мене, и све око себе. Не знам какав ће бити њихов карактер, али трудићу се да их усмерим колико могу, што се жена тиче, да их третирају онако како ја волим да мене неко третира: да буду пажљиви, несебични, да се труде и да су им важне праве вредности. Да иза њих остане неки леп траг. Важно је да си време проводио са добрим људима, да си радио лепе ствари, градио лепе успомене, анегдоте, а не да си неком оставио горак укус у устима - рекла је Софија у интервјуу за "Ел, где је и открила пол бебе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Подсетимо, Софија и Лука имају сина Алексеја, који је недавно напунио годину дана, а фудбалер има и још једног сина Давида ког је добио са бившом изабраницом Анђелом Маниташевић.