После великог успеха серије „Мама и тата се играју рата“, Вељко Радисављевић и његова супруга Јадранка, као и остали актери који су у првој сезони освојили публику, враћају се на мале екране.

Ових дана, надомак Београда, пала је прва клапа наставка серије, која ће добити још десет нових епизода. Предвиђено је да снимање траје наредна три месеца.

‒ Друга сезона серије „Мама и тата се играју рата“ креће три године од последње епизоде, а ми пратимо шта се у међувремену десило са нашим јунацима ‒ каже Гордан Кичић, који тумачи главну улогу, а истовремено са тимом сарадника потписује сценарио и режију.

‒ Главна премиса, од које смо кренули, била је да су сви ликови које је публика имала прилику да упозна добили оно што су тражили. Дакле, свима су се жеље испуниле. Да ли су они заиста испуњени и срећни... Видећемо,” поручује Гордан.

Глумачкој екипи у којој су Небојша Илић, Милица Михаиловић, Светозар Цветковић, Бранимир Брстина и други прикључиће се и нова имена у новим улогама.

Велико појачање стиже и у лику који тумачи млади и све популарнији Алексеј Бјелогрлић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/draganbjelogrlic_

 

 

О каквој улози је реч сазнаћемо врло брзо. За почетак, стигле су прве фотографије са сета на којима је у друштву Небојше ‒ Цилета Илића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".