Sestra Luke Jovića, velika je podrška fudbaleru i požrtvovana tetka svojim sestrićima, a gotovo nikada se ne eksponira u javnosti.

Foto: Profimedia

 

Fudbaler Luka Jović od malena zna kako da postupa sa ženama sudeći po tome da ima stariju sestru sa kojom je odrastao i koju čuva kao malo vode na dlanu. Sestra Luke Jovića, Milijana Jović živi sasvim normalan i skroman život, iako joj je brat svetski poznat, te ne voli da se u medijima pojavljuje, a fragmenti njenog života vidljivi su na društvenim mrežama. Ona je srećno zaljubljena, a obožava svoje sestriće, Lukine sinove, Davida i Alekseja, te sa njima neretko provodi vreme, sudeći po tome da se iz Bjeljine preselila u Beograd.

Naime, kako se ranije pisalo, Milijana je bolovala od opake bolesti, leukemije, što je potreslo čitavu porodicu Jović, koja se borila zajedno sa njom svim snagama.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sestra je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je fudbaler svojevremeno, prenose domaći mediji.

Na svu sreću, sestra Luke Jovića se uspešno izlečila od te strašne bolesti i polako je počela da živi životom kakav joj i dolikuje.

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - govorio je Luka tom prilikom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".