Овде вам представљамо 5 хороскопских знакова који су гуруи флертовања са људима које упознају, без обзира на њихов статус у вези.

Јарац

За Јарца, флертовање долази без напора. Чак и у том кратком прозору флертовања, друга особа ће несумњиво постати потпуно запањена. Јарац ће увек пожелети добродошлицу разним партнерима. Један од најочигледнијих начина на који Јарац флертује са вама или показује интересовање за вас је да покаже своје способности кад год сте у његовом присуству.

Рак

Иако се Ракови обично критикују због кокетног понашања, они активно учествују у невином флерту. Они су хороскопски знак који нормализује флерт јер је то обележје разнолике личности Рака. Пре него што учествују, сви они темељно истражују могуће мете јер им је важно да знају како би неко реаговао на њихову забавну шалу.

Бик

Својом харизмом, Бик може очарати свакога. Они су вешти у удварању које у њиховом случају изгледа врло једноставно и природно. Због своје жеље за авантуром, у стању су да привуку много обожавалаца на послу. Бик је саосећајан знак и нема проблема да пруже пажњу свима, под условом да је и добију. Будући да су Бикови специјалисти за мингловање, лако је пасти на њихов шарм.

Вага

Вага је рођена ‘слатка’ и симбол је љубави, али не флертују увек са циљем да развију трајну везу. Имају сценско присуство које произилази из њихове улоге говорника, што је одлично за све са којима ефикасно комуницирају у процесу удварања.

Водолија

Сви они поседују диван осећај забаве са заводљивим моментима. Водолија је добра у коришћењу фори за мување, иницирању љубавних варница, постављању додира и збијању шала. Када се удварају, увек дају све од себе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".