Стоја Новаковић после недаћа које су је задесила била је решена да успе у животу, па је тако трбухом за крухом дошла у Београд, где је изградила невероватну каријеру.

Певачица данас ужива у складном браку са Игором Јовановићем са којим је изградила топли дом, а како њена оаза мира изгледа, можемо повремено да видимо на Инстаграм профилу певачице.

Стоја је једном приликом поделила како изгледа њено пространо двориште, савршено покошена трава, као и пространа тераса.

Певачица је такође, показала и велики гардеробер, као и део своје спаваће собе.

Стоја се удала са само 16 година, а три године касније постала је удовица када је њен супруг трагично изгубио живот у саобраћајно несрећи.

Како је сама испричала, тада ју је свекрва избацила на улицу са трогодишњих сином Миланом, а како није могла да се врати код родитеља, уточиште је нашла код пријатељице, где је живела шест месеци.

- После три године брака и заједничког живота мој супруг је страдао у саобраћајној незгоди. У тренутку ми се срушио свет и све сам изгубила. Наш син Милан је тада имао три године, а ја 19. Када смо се вратили у породичну кућу са сахране, морали смо одмах да је напустимо, јер више нисмо имали право ни на шта. Тако је желела његова породица. Никада ме нису волели јер сам била сиромашна и веома млада. Сећам се да је било лето. Милан и ја смо изашли из куће на улицу без ствари, играчака, ма без ичега. Гледала сам у дете, идемо, а не знам где. Вриштала сам и плакала - испричала је Стоја, па објаснила због чега није могла да оде у кућу код својих родитеља и брата, која је била у близини.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zmijanchev

 

- Када сам се удавала, отац ми је рекао: "Не заборави једну ствар. Када изађеш из ове куће, повратка више нема." То сам схватила буквално и нисам смела да им одем на праг иако знам да би ме оберучке прихватили. Али била сам превише поносна и тврдоглава и нисам желела да буду у праву. Тада, као још увек веома млада девојка која је тек завршила средњу школу, уточиште је пронашла код једне старије пријатељице.

- Отишла сам са дететом код ње и остала шест месеци, све док се финансијски нисам ишчупала. За то време гардеробу сам позајмљивала од неколико другарица. Трудила сам се да Милану будем и отац и мајка. За то време моја мајка Катица се борила са мојим оцем и претила му разводом јер није могла више да гледа како се мучим и патим. Говорила му је да ће се развести од њега ако ми не помогну. Међутим, отац је хтео да ме очврсне и ојача и зато је био тако строг. То сам схватила тек кад сам одрасла. Да сам се тада вратила у родитељску кућу, никад не бих успела.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".