Певач је демантовао ове информације и огласио се поводом лажних вести о његовом здрављу и породици. Онје поручио да је сасвим здрав као и сви чланови породице.  

- Жао ми је што је моменат да причам о томе, али таква је стварност, тржиште је велико, свака техника има своје жртве, не могу ни ја то да избегнем. Нећу никога да споменем, али ти наслови: "Готов је, неће преживети, хаос у породици, исплакао сузе због Наташе и Игора", људи не дирајте ми децу, у реду су, супер су, одлични су, сви су живи и здрави. Није ми пријатно јер је неистина. Знам да је борба за кликове, за наслове, после наслова доле у тексту нема ништа. Два наступа су ми отказана због тих наслова. Сви се питају шта се дешава. Људи мисле да сам у болници, да ми нема спаса, људи откажу наступе, мисле да сам готов. Зашто то људи раде? То треба избегавати - рекао је Кеба и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Треба писати о болестима, тако једино можемо помоћи једни другима, али писати неистине о некоме ко је здрав, нема смисла. Не знам чиме сам то заслужио и чиме инспиришем некога. Поздрављам све душебрижнике, Кеба не дугује никоме ништа на овом свету и здрав је као дрен, пре свега у души. Ако будем имао проблем, ја ћу свима да кажем. Захваљујем се свим пријатељима широм света, телефон ми сваки дан не престаје да звони, хвала људима који брину и много мање је оних који желе да ми науде, али и њима желим сву срећу и здравље - навео је певач.

(Пинк)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".