Stoja Novaković posle nedaća koje su je zadesila bila je rešena da uspe u životu, pa je tako trbuhom za kruhom došla u Beograd, gde je izgradila neverovatnu karijeru.

Pevačica danas uživa u skladnom braku sa Igorom Jovanovićem sa kojim je izgradila topli dom, a kako njena oaza mira izgleda, možemo povremeno da vidimo na Instagram profilu pevačice.

Stoja je jednom prilikom podelila kako izgleda njeno prostrano dvorište, savršeno pokošena trava, kao i prostrana terasa.

Pevačica je takođe, pokazala i veliki garderober, kao i deo svoje spavaće sobe.

Stoja se udala sa samo 16 godina, a tri godine kasnije postala je udovica kada je njen suprug tragično izgubio život u saobraćajno nesreći.

Kako je sama ispričala, tada ju je svekrva izbacila na ulicu sa trogodišnjih sinom Milanom, a kako nije mogla da se vrati kod roditelja, utočište je našla kod prijateljice, gde je živela šest meseci.

- Posle tri godine braka i zajedničkog života moj suprug je stradao u saobraćajnoj nezgodi. U trenutku mi se srušio svet i sve sam izgubila. Naš sin Milan je tada imao tri godine, a ja 19. Kada smo se vratili u porodičnu kuću sa sahrane, morali smo odmah da je napustimo, jer više nismo imali pravo ni na šta. Tako je želela njegova porodica. Nikada me nisu voleli jer sam bila siromašna i veoma mlada. Sećam se da je bilo leto. Milan i ja smo izašli iz kuće na ulicu bez stvari, igračaka, ma bez ičega. Gledala sam u dete, idemo, a ne znam gde. Vrištala sam i plakala - ispričala je Stoja, pa objasnila zbog čega nije mogla da ode u kuću kod svojih roditelja i brata, koja je bila u blizini.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zmijanchev

 

- Kada sam se udavala, otac mi je rekao: "Ne zaboravi jednu stvar. Kada izađeš iz ove kuće, povratka više nema." To sam shvatila bukvalno i nisam smela da im odem na prag iako znam da bi me oberučke prihvatili. Ali bila sam previše ponosna i tvrdoglava i nisam želela da budu u pravu. Tada, kao još uvek veoma mlada devojka koja je tek završila srednju školu, utočište je pronašla kod jedne starije prijateljice.

- Otišla sam sa detetom kod nje i ostala šest meseci, sve dok se finansijski nisam iščupala. Za to vreme garderobu sam pozajmljivala od nekoliko drugarica. Trudila sam se da Milanu budem i otac i majka. Za to vreme moja majka Katica se borila sa mojim ocem i pretila mu razvodom jer nije mogla više da gleda kako se mučim i patim. Govorila mu je da će se razvesti od njega ako mi ne pomognu. Međutim, otac je hteo da me očvrsne i ojača i zato je bio tako strog. To sam shvatila tek kad sam odrasla. Da sam se tada vratila u roditeljsku kuću, nikad ne bih uspela.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".