Пре неколико недеља друштвеним мрежама почели су да круже снимци фолк певачице Стоје Новаковић коју је јавост жестоко осудила за њен тренутни изглед  након иделане фигуре коју је имала прошле године након интервенције у Турској, међутим она се на такве коментаре не обазире.

- Ево сва сам натечена због тога. Упште ме то не погађа, зато што ја примат не дајем изгледу него квалитету, мене људи такву и воле и драго ми је због тога - рекла је певачица.

Фото: Принтскрин Јутуб/BAP VESTI

 

За турфо фолк многи сматрају да пропагира булд, опијање и голе бутине, али ова краљица овог правца не сматра то лошим.

- Кажите ви мени каква је то жена којој се не види бутка и каква је то жена којој се не види деколте ? Нормално је док сте млади да треба да будете сексипилни, наравно у границама. Треба имати шарм и то је за мене сасвим нормално у 21. веку . Увек је било минића и седамдесетих година, па ником ништа - тврди Стоја која  поносно носи и титулу једне од најсекси бака на естради и открива коју колегиницу сматра конкуренцијом у тој категорији.

Фото: Принтскрин Јутуб/Srbija Danas

 

- Можда Злата Петровић јер је баш сексипилна бака, и Индира Радић такође. Има нас доста бака са естраде да смо у доброј форми, држимо се колико можемо – искрена је у интервјуу за Express.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".