Едита и Инди Арадиновић су познате домаће певачице, али и рођене сестре.

Међутим, јуче су изненадиле јавност када се на интернету појавио снимак њихове туче.

Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic

 

 

Наиме, Едита и Инди су се побиле испред зграде, чупале су се за косу, ваљале по улици док су их мајка и још један човек раздвајали.

Њихова мајка Флорија Арадиновић се не појављује често у јавности, а њена ћерка Едита је својевремено објавила њихову заједничку фотографију на мрежама, па су многи рекли да су лепоту наследили управо од ње.

Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic

 

 

Флорија се суочила са опаком болешћу, али никада није дозволила да њене ћерке пате због тога, што су сестре Арадиновић својевремено и испричале медијима.

- Сазнала је да има рак баш у тренутку кад сам кренула у причу с "Министаркама". То су били најтежи тренуци за мене. Морала сам да певам, а нисам знала хоће ли мама дочекати јутро. Успела сам да сакријем своју тугу. Музика и наша публика су ми помогли да се извучем и издржим - објаснила је Едита раније у једном интервјуу.

Фото: ATA Images

 

 

Поводом туче огласила се Инди, а како је навела, она сматра да је до туче дошло јер су обе темпераментне.

Фото: Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

 

 

- Драги моји пратиоци и медији, да не бих свима понаособ одговарала: Што се тиче новонасталог снимка који кружи порталима и мрежама. Свака породица има лепе и ружне моменте. Знајући да смо обе емотивне, енергичне, темпераментне и најбитније од свега искрене, рођене у истом знаку, логично је да некад дође до породичног фајта. И нама је ово много смешно после свега. Било па прошло! Нас две смо заувек сестре бићемо једна за другу увек ту, јер се волимо највише на свету. У нормалним смо односима, али не обећавамо да опет неће до неког "фајта", можда чак и лајв. Воле вас Арадиновићке - написала је Инди на Инстаграму.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".