Млађи брат Новака Ђоковића је однедавно у браку и очекује своје прво дете са Сашком Веселинов.

Након што су приредили раскошно венчање које је трајало неколико дана, Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић су открили и да ће кроз три месеца постати родитељи.

Фото: АТА имагес

 

 

Брат нашег најбољег тенисера је увек био занимљив медијима, али се трудио и да сачува за себе детаље свог приватног живота. Познато је да је годинама био у вези са Тијаном Ралић.

Ђорђе и Тијана су били у вези чак шест година, она је студирала у Милану, док је Ђорђе био у Београду и упркос даљини, њихова веза је опстајала. Сви су предвиђали свадбу, међутим, дошло је до раскида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tilaralic

Они су раскинули пре нешто више од три године, а Тијана је једном приликом на Инстаграму одговорила на питање везано за најмлађег Ђоковића.

"Да ли је истина да је бивши хтео да се венчате, а ти не и да си зато раскинула?".

- Истина је да је желео, а ја не, али га нисам због тога оставила - написала је она и наставила да одговара на питања. Уследило је још једно везано за њену некдашњу везу, па је тако неко упитао колико је било тешко раскинути везу од шест година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tilaralic

- Јој, не питај ме ништа. Мени је било ужасно тешко јер сам се све надала да ће се нешто променити, али када прерастеш особу и однос уопште, не вреди надати се да ће бити боље, тако да пресеци одмах. Свако чекање само отежава и теби, а и особи са којом си у вези - закључила је Тијана.

(Глоссy)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".