Водитељка Јована Јеремић поноси се свиме што уради, а сада се на Инстаграму похвалила својим достигнућем од пре 10 година када је држала беседу о "лажним моралистима", проституткама, српским спонзорушама… Постоји само један мали проблем.

Фото: АТА имагес

 

 

У питању је било такмичење у беседништву на Правном факултету.

- Пре тачно 10 година сам освојила награду публике у беседништву са најгледанијом беседом свих времена Правног факултета Универзитета у Београду. Највеће и за мене и мој развој најважније такмичење. Беседа се звала “О двоструком моралу”. Нисам ни слутила да ће та беседа предодредити моју судбину, став, харизму и издржљивост у намери разобличења лицемера данашњице. Ја их презирем, бас као и Чарлс Буковски - написала је Јована.

Међутим један од корисника платформе на којој је снимак објављен приметио је још раније да су позитивни коментари, којих има мање у односу на оне негативне, сви постављени са исте интернет адресе, али са различитих налога.

Овај коментар навео је многе да помисле да је водитељка саму себе хвалила и величала.

- Зар вас који сте овако лоше и увредљиво коментарисали не брине толика мржња и потреба да некога ко вам, ама баш ништа лоше није урадио, вређате, погрдно називате, ругате се изгледу, надмећете се ко ће је горе увредити . За разлику од вас таквих, она савршена или потпуно проста ипак никога не вређа, живи свој живот, корача својом стазом и сигурна сам да вам опрашта све што сте је увредили. Нема потребе да се толико мрзимо - пише у једном коментару, а након њега многи су помислили да иза профила са другим именом стоји управо Јована Јеремић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

У коментарима испод видео снимка се неколико пута са истих налога појављују позитивни коментари на рачун водитељке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

Због оваквих хвалоспева многи су помислили да саму себе хвали, али један коментар је, ипак, био пресудан. Наиме, чини се да је у једном тренутку Јована заборавила да промени налог, па је прокоментарисала себе са свог сопственог Јутјуб налога, под својим именом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

- Јована, поносу мој, душо моја, победнице моја, утишала си својим гласом Петицу, обрнула је у своју корист, добила 4 аплауза за 7 минута у Храму правде…Ти си мој херој…Наш победник! Народски човек. Твоја преданост је твоја највећа награда! Сви те волимо, што се и видело. Народ је твоја снага - пише у спорном коментару који је објављен пре девет година.

Ове речи само су покренуле лавину коментара људи који су убеђени да је водитељка хвалила себе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".