Доскорашња супруга Звездана Славнића Ана у петак би требало да уђе у "Задругу 6" и да се као равноправни такмичар бори за главну награду, а за ову улогу се добро припремила.

Како Курир сазнаје, она је у последње време стекла бројне контакте и на своју страну привукла велики број гледалаца ријалити програма што је подржавају као осрамоћену жену коју је муж преварио са знатно млађом девојком пред широким аудиторијумом.

Међутим, Ани је потребна помоћ особе која је стручна за фан странице и скупљање подршке на друштвеним мрежама, па се због тога обратила Вањи Ибрахимовић, пријатељици Кије Коцкар.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Вања и Ана почеле су да се дописују недавно. Ана се јавила Вањи и рекла јој да јој треба њена помоћ у вођењу група и профила за њену подршку на друштвеним мрежама. Тад је већ потписала уговор с продукцијом и очигледно ју је неко посаветовао да се јави баш Вањи. Објаснила јој је да жели на исти начин да води причу као и Кија, да иде на ту карту да је преварена жена и да тако анимира људе да јој буду подршка. Вања је била изненађена кад је чула Анин предлог, али не знам да ли су се договорили и колико јој је пара тражила за тај посао - говори извор Курира.

Да је Вања добра у овом послу, потврђује податак да је захваљујући њој њена другарица Кија Коцкар у првој сезони успела да стекне велику популарност.

- Опште је познато да је управо Вања била вођа свих већих група на мрежама које су пружале подршку Кији, што је допринело да се од старта високо котира. Исто то ће радити и кад је Ана у питању, ако се буду договориле, а већ је познато да ће она за викенд ући у "Задругу" - завршава саговорник.

Фото: АТА имагес

 

 

О Кијиној блиској пријатељици мало се зна јер никада није хтела јавно да се експонира. Неколико пута је давала изјаве како би одбранила Коцкареву и дала јој подршку док је била у "Задрузи 1", а након њеног тријумфа у финалу шоуа наставиле су да се друже још неко време. Међутим, кад се сазнало да је Вања сестра Дамира Ибрахимовића, оптуженог за убиство свог друга Ивана Трифуновића, и блиска рођака Вељка Беливука, Коцкарева је открила да њих две нису у добрим односима.

- Тог човека никад нисам упознала, а чула сам за њега тек када је ухапшен. Она није моја права кума, већ смо тако се звале, јер смо мислиле да ћемо то остварити у будућности, када је у једном тренутку била верена, али то се није десило - рекла је тада она. Недавно је Кија објавила селфи са Ибрахимовићевом, што значи да су њих две поново блиске.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".