Doskorašnja supruga Zvezdana Slavnića Ana u petak bi trebalo da uđe u "Zadrugu 6" i da se kao ravnopravni takmičar bori za glavnu nagradu, a za ovu ulogu se dobro pripremila.

Kako Kurir saznaje, ona je u poslednje vreme stekla brojne kontakte i na svoju stranu privukla veliki broj gledalaca rijaliti programa što je podržavaju kao osramoćenu ženu koju je muž prevario sa znatno mlađom devojkom pred širokim auditorijumom.

Međutim, Ani je potrebna pomoć osobe koja je stručna za fan stranice i skupljanje podrške na društvenim mrežama, pa se zbog toga obratila Vanji Ibrahimović, prijateljici Kije Kockar.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

- Vanja i Ana počele su da se dopisuju nedavno. Ana se javila Vanji i rekla joj da joj treba njena pomoć u vođenju grupa i profila za njenu podršku na društvenim mrežama. Tad je već potpisala ugovor s produkcijom i očigledno ju je neko posavetovao da se javi baš Vanji. Objasnila joj je da želi na isti način da vodi priču kao i Kija, da ide na tu kartu da je prevarena žena i da tako animira ljude da joj budu podrška. Vanja je bila iznenađena kad je čula Anin predlog, ali ne znam da li su se dogovorili i koliko joj je para tražila za taj posao - govori izvor Kurira.

Da je Vanja dobra u ovom poslu, potvrđuje podatak da je zahvaljujući njoj njena drugarica Kija Kockar u prvoj sezoni uspela da stekne veliku popularnost.

- Opšte je poznato da je upravo Vanja bila vođa svih većih grupa na mrežama koje su pružale podršku Kiji, što je doprinelo da se od starta visoko kotira. Isto to će raditi i kad je Ana u pitanju, ako se budu dogovorile, a već je poznato da će ona za vikend ući u "Zadrugu" - završava sagovornik.

Foto: ATA images

 

 

O Kijinoj bliskoj prijateljici malo se zna jer nikada nije htela javno da se eksponira. Nekoliko puta je davala izjave kako bi odbranila Kockarevu i dala joj podršku dok je bila u "Zadruzi 1", a nakon njenog trijumfa u finalu šoua nastavile su da se druže još neko vreme. Međutim, kad se saznalo da je Vanja sestra Damira Ibrahimovića, optuženog za ubistvo svog druga Ivana Trifunovića, i bliska rođaka Veljka Belivuka, Kockareva je otkrila da njih dve nisu u dobrim odnosima.

- Tog čoveka nikad nisam upoznala, a čula sam za njega tek kada je uhapšen. Ona nije moja prava kuma, već smo tako se zvale, jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti, kada je u jednom trenutku bila verena, ali to se nije desilo - rekla je tada ona. Nedavno je Kija objavila selfi sa Ibrahimovićevom, što znači da su njih dve ponovo bliske.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".