- Немам речи, не могу да поверујем да је убија недужно дете. Бринуо бих о том детету, као што већ бринем о нашим четворо деце. Волео бих га, чувао и пазио. Да сам знао да је трудна, обрадовао бих се као и за свако до сада. Ја обожавам децу... Ја сам био јединац, жеља ми је била да имам пуно деце. Мрзим самоћу.. - прича за "Блиц" видно потресени Зоран М. у чијем је замрзивачу у Земуну нађено тело новорођенчеда.

Како каже, никада није могао ни да претпостави да она то може да уради.

- Живео сам са њом 27 година, нисам могао ни да замислим да је могла да уради овакву ствар. Стално се питам како је могуће да неко уради тако нешто? - прича Зоран.

Истакао је и да када се жена породила 2016. године, како смо сазнали из Тужилаштва, био у Малом Пожаревцу са децом.

- Заједно са децом одлазио сам у Мали Пожаревац, углавном смо тамо ишли лети да помажемо мом оци који је живео тамо. Али не могу тачно да се сетим, тренутно сам у великом шоку - каже Зоран.

Истакао је и да није видео стомак, те да уопше не зна када је била трудна са том бебом.

- Ја не знам када је она била трудна, а опет када је била трудна са последњим дететом нисмо знали до седмог месеца, зато што је она мало пунија - додаје наш саговорник.

Напомиње и да не зна да ли је имала неки страх који је можда навео да учини овакву грозоту, али да не постоји ствар која може да је оправда.

- Не осећам се добро од дана када сам то видео. Никада нећу заборавити тај призор. Дете је било толико мало, сигуран сам да је у питању новорођенче. Толико је била лака, малена беба, кажем вам као векна хлеба - прича дрхтавим гласом Зоран.

Како каже, прво дете је умрло у стомаку.

- Наше прво дете је преминуло у Лидијином стомаку, знала је колико ми је било тешко. Шокиран сам.

Подсетимо, како је саопштено у Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Лидија М. (45) због сумње да је неутврђеног дана током лета 2016. године у кући у Земуну лишила живота своје новорођено дете.

Сумња се да је Лидија М. лишила живота своје новорођенче непознатог пола тако што је, након што се породила на поду купатила у куће у Земуну, новорођенче заједно са постељицом умотала у пешкир, а потом ставила у више пвц кеса, и затим у замрзивач у кући бившег супруга.

Управо је он и пронашао несрећно дете када је кренуо да чисти замрзивач који се покварио.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".