Њихова тела пронађена су у суботу око 13 сати у Улици Марка Пола у београдском насељу Бежанијска коса, након што је комшиница приметила да једне од сестра нема данима, а са којом је била блиска.

Инспектори су затекли језиву сцену након што их је после обијања врата дочекао смрад. Једна је лежала са јастуком преко лица, док је друга сестра нађена у локви крви.

Фото: Н. Скендерија

 

- Полиција од суботе дежура испред врата стана, јер још нису готови резултати обдукције која ће показала да ли су убијене или је у питању нешто друго, мада све указује на злочин. Откако се ово десило, нико од њихових рођака или фамилије није долазио, нити је питао за њих, јер оне немају деце, а мужеви су им умрли, па тако данима нико није ни долазио да се распита - кажу комшије и додају:

- Верујемо да ће општина на крају сахранити сестре које немају никога.

Сумња се да су убијене из користољубља, јер су у новембру продале породичну кућу и код себе имале већу количину новца.

- Њих две су у новембру продале викендицу негде у Србији. Колико су пара узеле не знамо, али вреоватно неколико десетина хиљада евра - каже извор за медије.

Нико није знао колико су тачно новца имале код себе, али како тврде комшије, родбина јесте.

Да је неко њима познат можда одговоран за смрт сестара показује и чињеница да врата стана нису обијена, а да је убица закључао стан и однео кључ са собом. 

- Према првим анализама, сумња се да је једна жена угушена, а да је друга убијена убодима. Тела су по завршеном увиђају одвезена на обдукцију, а наложена је и токсикологија. Пошто пристигну резултати знаће се и како су Јелисавета и Гордана тачно настрадале - каже извор овог медија и наводи да се претпоставља да је мотив крађа неколико десетина хиљада евра.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".