- Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubija nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o našim četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu... Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. - priča za "Blic" vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenčeda.

Kako kaže, nikada nije mogao ni da pretpostavi da ona to može da uradi.

- Živeo sam sa njom 27 godina, nisam mogao ni da zamislim da je mogla da uradi ovakvu stvar. Stalno se pitam kako je moguće da neko uradi tako nešto? - priča Zoran.

Istakao je i da kada se žena porodila 2016. godine, kako smo saznali iz Tužilaštva, bio u Malom Požarevcu sa decom.

- Zajedno sa decom odlazio sam u Mali Požarevac, uglavnom smo tamo išli leti da pomažemo mom oci koji je živeo tamo. Ali ne mogu tačno da se setim, trenutno sam u velikom šoku - kaže Zoran.

Istakao je i da nije video stomak, te da uopše ne zna kada je bila trudna sa tom bebom.

- Ja ne znam kada je ona bila trudna, a opet kada je bila trudna sa poslednjim detetom nismo znali do sedmog meseca, zato što je ona malo punija - dodaje naš sagovornik.

Napominje i da ne zna da li je imala neki strah koji je možda naveo da učini ovakvu grozotu, ali da ne postoji stvar koja može da je opravda.

- Ne osećam se dobro od dana kada sam to video. Nikada neću zaboraviti taj prizor. Dete je bilo toliko malo, siguran sam da je u pitanju novorođenče. Toliko je bila laka, malena beba, kažem vam kao vekna hleba - priča drhtavim glasom Zoran.

Kako kaže, prvo dete je umrlo u stomaku.

- Naše prvo dete je preminulo u Lidijinom stomaku, znala je koliko mi je bilo teško. Šokiran sam.

Podsetimo, kako je saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Lidija M. (45) zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola tako što je, nakon što se porodila na podu kupatila u kuće u Zemunu, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Upravo je on i pronašao nesrećno dete kada je krenuo da čisti zamrzivač koji se pokvario.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".