Међутим, глумац не налази замерке у послу којим се бави, али му недостаје да буде са сином: 

– Није то трагедија, многи родитељи раде, у сваком сегменту дана када можете, трудите се да будите са породицом, ипак је то најважније, али је битно и радити. Добар је увече, све је супер, спавамо заједно, заспи и он у девет и ја и ћао – истакао је Андрија и дао одговор на то да ли ће личити на оне очеве који не увеју да причају форе или не. 

– Не знам шта вас смара, драга моја децо, али бићу онакав какав јесам. Претпостављам да ћу бити луди ћале, видећемо – рекао је глумац и пожалио се да му није нимало лако. 

Фото: АТА имагес

 

– Ма какви лако, ником није лако, где лако. Да вам објасним мој радни дан, устанем ујутру, и онда се помазим са сином којег не могу да видим током целог дана, дођем на снимање, продуцент ме зове мали, вредни мрав. Изузетно сам луд човек. Завршимо снимање око шест, седам поподне и одмах идем на представу, те ми се дан заврши око 10, пола 11 увече и увек сам расположен јер знам да ће томе доћи крај. Све је добро. Људи препознају да се бавите овим, да сте скромни, не штедите себе и то је дивна ствар.

После се дотакао и снимања поменуте серије "Лако је Ралету". 

– Нема никаквог притиска, немамо везе са том серијом, само нас текст спаја, то је основна премиса по којој радимо. Апсолутно функционише онако како смо ми замислили, имамо сјајну екипу, припремили смо се одлично, имамо искуства. Основна вредност ове серије је што је апсолутно породична серија, али толико динамична, условно речено луда, нетипична, да мислим да ће привући публику. Радио сам доста франшиза, углавном успешно, знам и да су у великој мери деца волела те пројекте, и "Слатке муке", "Андрију и Анђелку", "Мамине синове", итд. Када се окупи фамилија да гледа свима ће бити лепо и свако ће пронаћи нешто своје јер имамо и децу која нам глуме – истакао је глумац, и каже да није лако импровизовати у овом жанру.

Фото: АТА имагес

 

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".