Мирко Крлић је изнео детаље везе са чувеном певачицом. Љих двоје су били заједно дужи временски период, али им није било суђено да се венчају:   

- Још у току првих контаката с Бреном, запазио сам њену велику жељу за стварање породице. Жарко је желела да живи у породичном кругу, с децом, коју је одувек обожавала. Никада нећу заборавити како је умела да буде тужна када је остајала сама у хотелској соби. Кад сам одлазио да је посетим, често сам је затицао уплакану. Тешко је подносила усамљеност, јер мајка и отац су јој били у Брчком, а она овде сама. Догађало се да је и по читав сат плакала без престанка. И када бих видео да не може да се смири, говорио сам јој: "Брено, спреми се, путујемо за Брчко!" На брзину би се спремила, сели бисмо у мој црвени Фиат купе, и за нешто више од сата брзе вожње били бисмо код њених у Босни - испричао је Крлић  раније за "Yугопапир" и "Сабор" па додао: 

Фото: В. Данилов

 

- Тек када би се нашла у родитељском дому, Бренино би се лице озарило. Ту би једно краће време била са својима, а после бисмо се опет вратили у Зрењанин, где је морала да пева, јер гости су долазили у Војводину највише због ње. Ја јој од срца честитам, и не жалим, а оно време које смо провели заједно, то је била наша младост - казао је први дечко Лепе Брене крај којег је певачица провела дуги низ година а причало се да планирају и да се венчају.

Фото: Јутјуб принтскрин/KTV Televizija - Zvanični kanal

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".