Međutim, glumac ne nalazi zamerke u poslu kojim se bavi, ali mu nedostaje da bude sa sinom: 

– Nije to tragedija, mnogi roditelji rade, u svakom segmentu dana kada možete, trudite se da budite sa porodicom, ipak je to najvažnije, ali je bitno i raditi. Dobar je uveče, sve je super, spavamo zajedno, zaspi i on u devet i ja i ćao – istakao je Andrija i dao odgovor na to da li će ličiti na one očeve koji ne uveju da pričaju fore ili ne. 

– Ne znam šta vas smara, draga moja deco, ali biću onakav kakav jesam. Pretpostavljam da ću biti ludi ćale, videćemo – rekao je glumac i požalio se da mu nije nimalo lako. 

Foto: ATA images

 

– Ma kakvi lako, nikom nije lako, gde lako. Da vam objasnim moj radni dan, ustanem ujutru, i onda se pomazim sa sinom kojeg ne mogu da vidim tokom celog dana, dođem na snimanje, producent me zove mali, vredni mrav. Izuzetno sam lud čovek. Završimo snimanje oko šest, sedam popodne i odmah idem na predstavu, te mi se dan završi oko 10, pola 11 uveče i uvek sam raspoložen jer znam da će tome doći kraj. Sve je dobro. LJudi prepoznaju da se bavite ovim, da ste skromni, ne štedite sebe i to je divna stvar.

Posle se dotakao i snimanja pomenute serije "Lako je Raletu". 

– Nema nikakvog pritiska, nemamo veze sa tom serijom, samo nas tekst spaja, to je osnovna premisa po kojoj radimo. Apsolutno funkcioniše onako kako smo mi zamislili, imamo sjajnu ekipu, pripremili smo se odlično, imamo iskustva. Osnovna vrednost ove serije je što je apsolutno porodična serija, ali toliko dinamična, uslovno rečeno luda, netipična, da mislim da će privući publiku. Radio sam dosta franšiza, uglavnom uspešno, znam i da su u velikoj meri deca volela te projekte, i "Slatke muke", "Andriju i Anđelku", "Mamine sinove", itd. Kada se okupi familija da gleda svima će biti lepo i svako će pronaći nešto svoje jer imamo i decu koja nam glume – istakao je glumac, i kaže da nije lako improvizovati u ovom žanru.

Foto: ATA images

 

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".