Љубиша Милишић, један од главних глумаца у филму "Олуја" који је тумачио лик Стевана, рођен је 1973, а дипломирао је 1997 на Академији Уметности, драмски одсек, смер глума.

Глумца памтимо по запаженим улогама у серијама "Радио Милева", "Кљун" и "Убице мог оца", а несумњиво улога која ће му обележити досадашњу каријеру је трагични лик који тумачи у филму "Олуја".

Љубиша је у срећном браку са Наташом Милишић, такође глумицом из Зрењанина која је већ годинама у сталном ангажману луткарске сцене НП “Тоша Јовановић“ у Зрењанину.

Глумац истиче да је имао доста родбине која је у периоду "Олује" избегла из Крајине, па је из прве руке имао информације о свему што се дешавало, што му је знатно олакшало припрему за улогу.

- Улога је Стеван, весео човек у претходном времену пре ове несрећне ствари, са тешком судбином, који је прошао голготу ратовања и колоне и свега. Једна баш онако тешка судбина - испричао је Милишић за "Тањуг".

Фото: АТА имагес

 

Навео је да је велика привилегија учествовати у оваквом пројекту, који прича о једном времену које не дај Боже да се понови, и да на овај начин остане у дубљем сећању у народу.

Љубиша Милишић је открио како гледа на негативне коментаре и да ли ће се на исте обазирати.

- Нећу се обазирати на конетаре, док смо снимали филм пуно смо причали на ту тему, мислим да је то заједнички осецећај, да смо мислили да има нешто негативно и чега се бојимо верватно не би ушли у тај процес, немам приговор савести.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац је изводојио и шта му је у целом остварењу било најтеже и најемотивније.

- Врло ми је тешко издвојити, мене су погађале личне ствари, у сурету са трагедијом имало сам разне асоцијације које су ме погађале и на приватној основи, открио је глумац за медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".