LJubiša Milišić, jedan od glavnih glumaca u filmu "Oluja" koji je tumačio lik Stevana, rođen je 1973, a diplomirao je 1997 na Akademiji Umetnosti, dramski odsek, smer gluma.

Glumca pamtimo po zapaženim ulogama u serijama "Radio Mileva", "Kljun" i "Ubice mog oca", a nesumnjivo uloga koja će mu obeležiti dosadašnju karijeru je tragični lik koji tumači u filmu "Oluja".

LJubiša je u srećnom braku sa Natašom Milišić, takođe glumicom iz Zrenjanina koja je već godinama u stalnom angažmanu lutkarske scene NP “Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

Glumac ističe da je imao dosta rodbine koja je u periodu "Oluje" izbegla iz Krajine, pa je iz prve ruke imao informacije o svemu što se dešavalo, što mu je znatno olakšalo pripremu za ulogu.

- Uloga je Stevan, veseo čovek u prethodnom vremenu pre ove nesrećne stvari, sa teškom sudbinom, koji je prošao golgotu ratovanja i kolone i svega. Jedna baš onako teška sudbina - ispričao je Milišić za "Tanjug".

Foto: ATA images

 

Naveo je da je velika privilegija učestvovati u ovakvom projektu, koji priča o jednom vremenu koje ne daj Bože da se ponovi, i da na ovaj način ostane u dubljem sećanju u narodu.

LJubiša Milišić je otkrio kako gleda na negativne komentare i da li će se na iste obazirati.

- Neću se obazirati na konetare, dok smo snimali film puno smo pričali na tu temu, mislim da je to zajednički osecećaj, da smo mislili da ima nešto negativno i čega se bojimo vervatno ne bi ušli u taj proces, nemam prigovor savesti.

Foto: ATA images

 

 

Glumac je izvodojio i šta mu je u celom ostvarenju bilo najteže i najemotivnije.

- Vrlo mi je teško izdvojiti, mene su pogađale lične stvari, u suretu sa tragedijom imalo sam razne asocijacije koje su me pogađale i na privatnoj osnovi, otkrio je glumac za medije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".