Јелена Бин Драи је још једна која је на исти начин привукла пажњу. 

Аника важи за једну од најбогатијих Српкиња, а живот какакв она живи, пожелеле би многе девојке. Ужива у раскоши и луксузу, а на Инстаграм профилу објављује фотографије са екскузивних дестинација.

Аника је за "Супер ТВ" открила ко јој је помогао у уређењу станова које поседује: 

Аника летње дане проводи у кући у Ефипту која се налази на плажи, а преостале дане у стану у Паризу: 

- Сваки простор има своје чари, тешко је поредити стан у центру града и кућу на плажи - рекла је Аника.

Она у свом дому у Паризу поседује салон, кухињу, трпезарију, спаваће собе са купатилима, помоћне просторије, терасу, башту, бар на отвореном и просторије за запослене. Гаража је такође неизоставан део.

Идентична је ситуација и са кућом у Египту у којој постоји салон  са пријем, али и више спаваћих соба са купатилом, као и библиотека која је у изградњи. Дом у Паризу је сама уређивала, док јој је за детаље у кући у Египту помагала свекрва.

- Дом у Паризу сам уредила у потпуности сама, а кућу у Египту је уредила моја свекрва, која се иначе бави уређивањем ентеријера. Годинама скупљам књиге и фотографије екстеријера и ентеријера и знам тачно у каквом простору бих се осећала пријатно. Никада нисам имала жељу да живим у изложбеном салону, него у кући која одговара мом сензибилитету и животним потребама - испричала је она за "Супер ТВ".

- Стан у Паризу је мешавина класичног и модерног стила, употпуњен с доста антиквитета, кристалних лустера и персијских тепиха, док је наша кућа на мору, која је смештена у приватном ризорту на Северној обали уређена је у медитеранском стилу, доминантне боје су плава и бела. Намештај је рустичан, а целокупан ентеријер је прозрачан - објаснила је Аника.

- Детаљи су есенцијални како у дизајну и ентеријеру, тако и у моди. Цео живот се бавим детаљима, детаљи чине дизајн - истакла је.

- Често се са носталгијом сетим кулинарског умећа своје баке и жалим што немам ни време ни страст да се посветим стицању истих. Када су у питању кућни послови, перфекциониста сам од малих ногу и сваки простор у којем боравим мора да задовољава високе стандарде организације и хигијене - објаснила је Аника са носталгијом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".